Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Shko te
59628.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.
SCIP code
1465c232-a38b-4218-ba9c-cba1d1e4f243
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kontrolli e poshtme për parandaluesit e kthimit të fluksit të serisë 575.
SCIP code
650db1cd-a5a8-4994-b6f5-ce45beae0f96

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi