Серија 573

Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок.

Оди до
573515.png
573415_dim~-~page-1.png
573515.png
573415_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 0–65 °C
PN (номинален притисок): PN 10
Материјал: месинг

Сертификати

ACS
BELGAQUA
KIWA
NF
SVGW
RISE SC0933-09
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг.
SCIP code
c0317968-ec7f-4215-a106-a3d58d064229
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Неконтролирано спречување на повратен проток со различни зони на притисок. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, синдикатот. Среден температурен опсег: 0–65 °C. PN (номинален притисок): PN 10. Материјал: месинг.
SCIP code
b0c31380-9302-44ad-a947-02b9fcfbefae

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi