Seritë 573

Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni.

Shko te
573515.png
573415_dim~-~page-1.png
573515.png
573415_dim~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
Materialet: Nikel

Certifikimet

ACS
BELGAQUA
KIWA
NF
SVGW
RISE SC0933-09
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Nikel.
SCIP code
c0317968-ec7f-4215-a106-a3d58d064229
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Parandalues i kthimit të fluksit i pakontrollueshëm, me zona të ndryshme presioni. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, bashkimi. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Nikel.
SCIP code
b0c31380-9302-44ad-a947-02b9fcfbefae

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi