Seritë 574

Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm, versioni standard. Trup bronzi.

Shko te
574900.png
574800_dim~-~page-1.png
574900.png
574800_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm, versioni standard. Trup bronzi.

Të dhënat teknike

Presioni diferencial operativ: 14 kPa
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
PN (Presioni nominal): PN 10
Materialet: Bronz

Certifikimet

ACS
BELGAQUA
DVGW DIN CERT
KIWA
NF
SVGW
VA1.57/19919
HY-CERT
RISE SC0933-09
PZH
KIWA UK

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm, versioni standard. Trup bronzi. Lidhjet: R 1 1/2" (EN 10226-1) M, bashkimi. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Bronz.
SCIP code
8a8af457-2ed8-4257-9c6b-1fee74114111
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Parandalues zonal i kthimit të fluksit me presion të reduktuar,, i kontrollueshëm, versioni standard. Trup bronzi. Lidhjet: R 2" (EN 10226-1) M, bashkimi. Presioni diferencial operativ: 14 kPa. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. PN (Presioni nominal): PN 10. Materialet: Bronz.
SCIP code
6c4fdce8-a73d-4eb6-b187-2c649f875d47

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi