Caleffi u prezantua me sukses në Frankfurt

Data

Kompania Caleffi u prezantua në Frankfurt mes datave 10 dhe 14 mars 2015 në panairin ISH, ku produktet, teknologjinë dhe zgjidhjet më të reja i prezantuan më shumë se 2400 ekspozues duke u përfshirë këtu të gjitha kompanitë gjermane dhe koorporatat lider botërore nga fusha e dizajnit inovativ të banjove, ngrohjes energjetike efikase dhe teknologjive të ajrit të kondicionuar si dhe fusha e burimeve të energjisë së rinovueshme.

Në panair na vizituan edhe partnerët tanë të mirë të biznesit nga Shqipëria, kompania Sinani, sh.p.k., të cilëve me krenari j'u prezantuam ambientin ekspozues me gjashtë pano ekspozuese si dhe produktet e reja të kompanisë sonë: sistemin mbikëqyrës elektronik me valë për radiaorë WICAL, pajisjen multi-funksionale me kapës papastërtie dhe filtër DIRTMAGPLUS, grupin sigurues për ujërat sanitare nga seria 528, valvula për uljen e presionit nga seria 533H, artikuj për ballancimin e sistemeve, ...

Kompanitë Caleffi dhe Haki Sinani i forcuan lidhjet e biznesit dhe të partneritetit të tyre edhe me mbledhjet joformale. Bashkëpunimit të mirë me kompaninë Haki Sinani i gëzohemi edhe në të ardhmen.