Caleffi Company Profile

Ekspertizë rrjedhëse. Disa njerëz ndjekin rrjedhën. Ne jemi rrjedha.

Data

Me anë të zgjidhjeve tona për sistemet e ngrohjes dhe ato hidraulike, ne i falim një dizajn të ri rehatisë. Këtë e bëjmë prej vitesh.

Secili prej nesh është një pikë uji në një det ekspertize gjithnjë e në zhvillim.

Fokusi ynë është tek e sotmja dhe nesërmja, në mënyrë që të jemi gjithmonë zgjedhja e parë si partner.

E kthyem vështrimin nga vetja dhe e dëgjuam atë. Kështu lindi Profili i Shoqërisë Caleffi.

Ai tregon historinë e jetës sonë si korporatë dhe të aktiviteteve tona të përditshme, duke ndjekur një rrjedhë si një tregim që vërshon natyrshëm, i cili përmban gjithashtu plot ngjarje, fakte, shifra dhe vlera që duam t’i ndajmë me ju.

Tregimi rrjedh natyrshëm drejt partnerëve tanë ekzistues, për të theksuar faktin se një marrëdhënie e me themele të forta është e çmueshme, dhe drejt atyre që ende nuk na njohin, për t’u ofruar shembuj të prekshëm të asaj që nënkupton PRODHUAR NGA CALEFFI.

 

DOWNLOAD OUR NEW COMPANY PROFILE