Caleffi Company Profile

Flowing Expertise. Некои луѓе се во чекор со текот. Ние сме текот.

Датум

Со нашите решенија за греење и водовод ја редизајниравме удобноста. Ова го работиме долги години. 

Секој од нас е капка во морето на стручност која непрестајно се развива.

Се фокусираме на денес и утре, за секогаш да бидеме партнерот кој ќе го одберете.

Се погледнавме во огледало и се послушавме себеси. Така се роди новиот слоган на компанијата Caleffi.

Приказната за нашиот корпоративен живот и нашите секојдневни активности е приказна за слободата на движење, кое исто така е преполно со случувања, факти, бројки и вредности кои сакаме да ги споделиме.

Ја пуштивме да тече кон нашите постоечки партнери, за да го истакнеме фактот колку е драгоцена добро воспоставената врска, и кон оние кои сè уште не нè познаваат, за да им понудиме опипливи примери што значи MADE IN CALEFFI.

 

DOWNLOAD OUR NEW COMPANY PROFILE