Prezantimi Caleffi - HIDROSANITARE SINANI

Data

Të nderuar kliente!
Në datën 15.07.2014, prej orës 09:00 deri ne 18:00, Ju ftojmë,te merni pjese prane Kompanise Sinani Sh.p.k me adrese; autostrada Tirane -Durres km 26-te .

Ne kete Eveniment Kompania CALEFFI do te prezantoje produktet e saj dhe te gjithe te rejat e fundit te vitit 2014,te cilat jane hedhur ne treg. Vecanerisht  shume te rendesishme jane te rejat per impiantet e ngrohjes,sistemet e rregullimit dhe te shperndarjes per te cilat do te behen demostrime nga Inxhinieret e Kompanise ne ekspoziten levizese CALEFFI.