Zbuloni modelet virtuale të produkteve tona

Data

Ky aplikacion i lejon përdoruesit të zbulojnë të gjitha tiparet e veçanta të produktit në një mënyrë ndërvepruese dhe të personalizuar, duke përdorur programin CAD mekanik 3D. Duke klikuar butonat, ju mund të shikoni një pamje të shpërthyer ose me seksione të produktit, të aksesoni të gjithë dokumentacionin teknik dhe karakteristikat funksionale, dhe e gjithë kjo me grafikë të cilësisë së lartë. E disponueshme përmes shfletuesve, ndërsa në celularë përmes aplikacionit SHOWin3D.

Zbuloni veçoritë e valvulës përzierëse termostatike për kontrollin e temperaturës në pikën e përdorimit të serisë 5213