Откријте ги виртуелните модели на нашите производи

Датум

Оваа апликација му овозможува на корисникот да ги открие сите посебни карактеристики на производот на интерактивен и прилагоден начин, користејќи 3D механички CAD: со кликнување на копчињата, можете да добиете експлодиран преглед или пресек на производот, да пристапите до целата техничка документација и функционални карактеристики, и сето тоа со графика со врвен квалитет. Достапно преку браузер, а на мобилни телефони преку апликацијата SHOWin3D.

Откријте ги карактеристиките на термостатскиот вентил за мешање за контрола на температурата на местото на употреба серија 5213