Seritë 5320

Valvul shfryrëse sigurie.

Shko te
532042.png
532042_dim~-~page-1.png
532042.png
532042_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul shfryrëse sigurie.
Mbipresioni i shkarkimit: 20 %.
Diferenciali i mbylljes: 20 %.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë

Certifikimet

CE2797
TUV0000014051

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Mbipresioni i shkarkimit: 20 %. Diferenciali i mbylljes: 20 %. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Instalim: 2,5 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Mbipresioni i shkarkimit: 20 %. Diferenciali i mbylljes: 20 %. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.