Серија 5320

Безбедносен вентил за ослободување.

Оди до
532042.png
532042_dim~-~page-1.png
532042.png
532042_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен вентил за ослободување.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–120 °C
Максимален рејтинг на празнење: 50 kW
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода

Сертификати

CE2797
TUV0000014051

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Поставување: 2,5 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.