Seritë 530

Valvul shfryrëse sigurie.

Shko te
5305.png
530525_dim~-~page-1.png
530525_sez~-~page-1.png
5305.png
530525_dim~-~page-1.png
530525_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul shfryrëse sigurie.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Certifikimet

CE2797
TUV0000013864

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, hyrje. Lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Instalim: 2,5 bar. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
29cec9ff-25b4-4713-b9ae-3f005c2aec60
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Lidhjet: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, hyrje. Lidhjet: Rp 1" (EN 10226-1) F, dalje fundore. Gama e temperaturës mesatare: 5–120 °C. Instalim: 3 bar. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë.
SCIP code
c4c2be6d-7cb3-4eab-b551-8e8b72a2aed1