Серија 530

Безбедносен вентил за ослободување.

Оди до
5305.png
530525_dim~-~page-1.png
530525_sez~-~page-1.png
5305.png
530525_dim~-~page-1.png
530525_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен вентил за ослободување.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: вода, раствори на гликол

Сертификати

CE2797
TUV0000013864

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Поставување: 2,5 bar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол.
SCIP code
29cec9ff-25b4-4713-b9ae-3f005c2aec60
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–120 °C. Поставување: 3 bar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода.
SCIP code
c4c2be6d-7cb3-4eab-b551-8e8b72a2aed1