Seritë 171

Njësi rregulluese e temperaturës me modulim.

Shko te
171525a2l.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi rregulluese e temperaturës me modulim.
Plotësuar me:
- njësi kontrolli e nxehtësisë klimatike me pikënisje të kompensuar digjitale;
- paketë by-pass e qarkut kryesor;
- valvula mbyllëse të qarkut kryesor;
- paketë shpërndarëse mesatare me valvula bllokuese dhe valvula mbyllëse për qarkun kryesor;
- pompë me efikasitet të lartë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e rregullimit të temperaturës: 5–95 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësi rregulluese e temperaturës me modulim. Plotësuar me: - njësi kontrolli e nxehtësisë klimatike me pikënisje të kompensuar digjitale; - paketë by-pass e qarkut kryesor; - valvula mbyllëse të qarkut kryesor; - paketë shpërndarëse mesatare me valvula bllokuese dhe valvula mbyllëse për qarkun kryesor; - pompë me efikasitet të lartë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 5–95 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
SCIP code
2a060582-c01d-4c6d-9c30-adddf541634e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi