Seritë 675

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serisë 671.

Shko te
675003.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serisë 671.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serisë 671. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart