Серија 675

Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 171 до серија на дистрибутивни колектори 671.

Оди до
675003.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 171 до серија на дистрибутивни колектори 671.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 171 до серија на дистрибутивни колектори 671. Поврзување: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, влезови. Поврзување: Ga 1" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти