Серија 171

Модулирачка единица за регулирање на температурата.

Оди до
171525a2l.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Модулирачка единица за регулирање на температурата.
Комплетно со:
- контролна единица за греење на климата со регулација со дигитална компензирана зададена точка, може да се конвертира во надворешно компензирана регулација;
- комплет за бајпас на основно коло;
- вентили за исклучување на примарното коло;
- комплет за средна дистрибуција со вградени вентили за заклучување и вентили за исклучување за примарното коло;
- пумпа со висока ефикасност.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Температурен опсег за прилагодување: 5–95 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Модулирачка единица за регулирање на температурата. Комплетно со: - контролна единица за греење на климата со регулација со дигитална компензирана зададена точка, може да се конвертира во надворешно компензирана регулација; - комплет за бајпас на основно коло; - вентили за исклучување на примарното коло; - комплет за средна дистрибуција со вградени вентили за заклучување и вентили за исклучување за примарното коло; - пумпа со висока ефикасност. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 5–95 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi