Серија 171

Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 171 до 662/664/665 серија на дистрибутивни колектори.

Оди до
F0000662.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 171 до 662/664/665 серија на дистрибутивни колектори.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Пар на приклучоци со заптивки за приклучок со серија 171 до 662/664/665 серија на дистрибутивни колектори.
SCIP code
f322967d-c35a-4f89-89bd-4bb808c8bc59

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi