Seritë 171

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serive 662/664/665.

Shko te
F0000662.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serive 662/664/665.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serive 662/664/665.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi