Seritë 364

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serisë 668.

Shko te
364377.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serisë 668.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift rekorderish me guarnicion për lidhjen e grupeve të serisë 171 me kolektorët e serisë 668.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart