Seritë 658

Çift kapësesh çeliku për çiftimin e kolektorëve shpërndarës të grupit të serive 662/664/665 dhe 171.

Shko te
658100.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift kapësesh çeliku për çiftimin e kolektorëve shpërndarës të grupit të serive 662/664/665 dhe 171.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift kapësesh çeliku për çiftimin e kolektorëve shpërndarës të grupit të serive 662/664/665 dhe 171.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi