Seritë 336

Kolektor i montuar për fiksim në mur, për sisteme ngrohjeje.

Shko te
336630.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor i montuar për fiksim në mur, për sisteme ngrohjeje.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektor i montuar për fiksim në mur, për sisteme ngrohjeje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
29a55ab0-b1a9-4354-8140-879fc4e234a1
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektor i montuar për fiksim në mur, për sisteme ngrohjeje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
19798dce-6a78-4f3a-aba3-5663a12d6cd8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi