Seritë 305

Mbajtës instrumenti me material të përbërë për sistemet e ngrohjes.

Shko te
305673.png
305673.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Mbajtës instrumenti me material të përbërë për sistemet e ngrohjes.
Plotësuar me:- zgavër ajri me material të përbërë;- valvul shfryrëse sigurie;- manometër.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim Instalim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Mbajtës instrumenti me material të përbërë për sistemet e ngrohjes. Me izolim. Plotësuar me: - zgavër ajri me material të përbërë; - valvul shfryrëse sigurie; - manometër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 1,8 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
8d5faedd-2c66-43a2-af3e-63309480667a
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Mbajtës instrumenti me material të përbërë për sistemet e ngrohjes. Me izolim. Plotësuar me: - zgavër ajri me material të përbërë; - valvul shfryrëse sigurie; - manometër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
b5f71bf4-d979-4fe8-bf10-c47677725ba5
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Mbajtës instrumenti me material të përbërë për sistemet e ngrohjes. Plotësuar me: - zgavër ajri me material të përbërë; - valvul shfryrëse sigurie; - manometër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 4 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
56134f24-fa1d-4e20-b061-bd3e4761d798

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi