Серија 305

Држач за инструменти во композитен материјал за системи за греење.

Оди до
305673.png
305673.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Држач за инструменти во композитен материјал за системи за греење.
Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување од месинг и манометар.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–90 °C
Максимален рејтинг на празнење: 50 kW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка Поставување
3D модели
Текст за опис
Држач за инструменти во композитен материјал за системи за греење. Со изолација. Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување од месинг и манометар. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 1,8 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.
SCIP code
8d5faedd-2c66-43a2-af3e-63309480667a
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Држач за инструменти во композитен материјал за системи за греење. Со изолација. Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување од месинг и манометар. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.
SCIP code
b5f71bf4-d979-4fe8-bf10-c47677725ba5
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Држач за инструменти во композитен материјал за системи за греење. Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување од месинг и манометар. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 4 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.
SCIP code
56134f24-fa1d-4e20-b061-bd3e4761d798

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi