Seritë 336

Mbajtës instrumenti për sistemet ngrohëse.

Shko te
336600.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Mbajtës instrumenti për sistemet ngrohëse.
Komplet me rubinet mbyllës automatik për enën zgjeruese dhe lidhje mashkull për valvulën e sigurisë së serisë 531.
Deri në 50 kW.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Vlerësimi maksimal i shkarkimit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Mbajtës instrumenti për sistemet ngrohëse. Komplet me rubinet mbyllës automatik për enën zgjeruese dhe lidhje mashkull për valvulën e sigurisë së serisë 531. Deri në 50 kW. lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi