Seritë 305

Paketë mbajtësish instrumentesh me material të përbërë për sistemet e ngrohjes.

Shko te
305503.png
305503.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë mbajtësish instrumentesh me material të përbërë për sistemet e ngrohjes.
Plotësuar me:- zgavër ajri;- valvul shfryrëse sigurie me material të përbërë;- manometër;- rubinet mbyllës automatik për enët e zgjerimit dhe kapëse mbërthyese.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim Instalim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë mbajtësish instrumentesh me material të përbërë për sistemet e ngrohjes. Me izolim. Plotësuar me: - zgavër ajri; - valvul shfryrëse sigurie me material të përbërë; - manometër; - rubinet mbyllës automatik për enët e zgjerimit dhe kapëse mbërthyese. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
c8b6e429-4128-4c6b-bf9e-b333b6734d7e

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi