Серија 305

Комплет за држачи за инструменти во композитен материјал за системи за греење.

Оди до
305503.png
305503.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за држачи за инструменти во композитен материјал за системи за греење.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–90 °C
Максимален рејтинг на празнење: 50 kW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка Поставување
3D модели
Текст за опис
Комплет за држачи за инструменти во композитен материјал за системи за греење. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.
SCIP code
c8b6e429-4128-4c6b-bf9e-b333b6734d7e

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi