Seritë 305

Paketë mbajtësish instrumentesh me material të përbërë për sistemet e ngrohjes.

Shko te
305663.png
305663.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë mbajtësish instrumentesh me material të përbërë për sistemet e ngrohjes.
Pajisur me zgavër ajri, valvul shfryrëse sigurie prej bakri dhe manometër.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shënim Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Paketë mbajtësish instrumentesh me material të përbërë për sistemet e ngrohjes. Me izolim. Pajisur me zgavër ajri, valvul shfryrëse sigurie prej bakri dhe manometër. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 50 kW.
SCIP code
8b49bd7a-5fde-4812-a663-ee89bb2bcb2f

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi