Серија 305

Комплет за држачи за инструменти во композитен материјал за системи за греење.

Оди до
305663.png
305663.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Комплет за држачи за инструменти во композитен материјал за системи за греење.
Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување од месинг и манометар.
Со изолација.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–90 °C
Максимален рејтинг на празнење: 50 kW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Забелешка Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Комплет за држачи за инструменти во композитен материјал за системи за греење. Со изолација. Опремен со отвор за воздух, безбедносен вентил за ослободување од месинг и манометар. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 50 kW.
SCIP code
8b49bd7a-5fde-4812-a663-ee89bb2bcb2f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi