Seritë 311

Valvul shfryrëse sigurie.

Shko te
311431.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul shfryrëse sigurie.

Çertifikuar sipas NF P 52-001 - Klasa 2.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C
Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 110 kW

Certifikimet

ACS
NF
WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Instalim
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul shfryrëse sigurie. Çertifikuar sipas NF P 52-001 - Klasa 2. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Gama e temperaturës mesatare: 5–110 °C. Instalim: 3 bar. Vlerësimi maksimal i shkarkimit: 110 kW.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb