Серија 311

Безбедносен вентил за ослободување.

Оди до
311431.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен вентил за ослободување.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–110 °C
Максимален рејтинг на празнење: 110 kW

Сертификати

ACS
NF
WRAS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за ослободување. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Среден температурен опсег: 5–110 °C. Поставување: 3 bar. Максимален рејтинг на празнење: 110 kW.
SCIP code
5cca1801-24ed-4bee-b22a-d766f72274eb