Seritë 6000

LEGIOMIX® 2.0, Valvul përzierëse hibride elektronike.

Shko te
600045.png
600045.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul përzierëse hibride elektronike.
Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit.
Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë.
Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional).
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C
Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Klasa e mbrojtjes: IP 54
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Certifikimet

CE
HY-CERT
ACS
PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN Kv
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse hibride elektronike. Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit. Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë. Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional). Lidhjet: R 1/2" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 54. DN: DN 15 (trupi). Kv: 4,3 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
48610e5e-db31-4cc6-b4db-2c588f824492
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse hibride elektronike. Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit. Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë. Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional). Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 54. DN: DN 20 (trupi). Kv: 4,3 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
4aed70a5-58e3-4d91-8aa4-09bd8678b7a6
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse hibride elektronike. Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit. Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë. Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional). Lidhjet: R 1" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 54. DN: DN 25 (trupi). Kv: 7,6 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
711446a7-9a30-4951-892e-26af8598cb16
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse hibride elektronike. Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit. Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë. Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional). Lidhjet: R 1 1/4" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 54. DN: DN 32 (trupi). Kv: 10,0 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
7948df87-3c1e-4781-8404-711739ea8e4f
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse hibride elektronike. Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit. Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë. Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional). Lidhjet: R 1 1/2" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 54. DN: DN 40 (trupi). Kv: 13,0 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
ba81a243-7f21-4b8b-a14d-8dc9b40262c2
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul përzierëse hibride elektronike. Plotësuar me: - valvul përzierëse hibride me aktuator të motorizuar; - rregullator elektronik me programim të niveleve të temperaturës dhe cikle dezinfektimi termik, të montuar në kasën e aktuatorit; - sondë e integruar e temperaturës së fluksit; - sondë e temperaturës së kthimit të qarkut - matës i temperaturës së fluksit. Pajisur për funksionin e ruajtjes së të dhënave (opsional), me regjistrim të temperaturës dhe parametra funksionalë. Pajisur për lidhjen me sistemin e kontrollit në distancë (opsional). Lidhjet: R 2" (EN 10226-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së dezinfektimit: 50–85 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Klasa e mbrojtjes: IP 54. DN: DN 50 (trupi). Kv: 18,0 m³/h. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
SCIP code
b2a1ba8c-6690-47fd-88fa-8bd2338d4e6a

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi