Seritë 6000

LEGIOMIX® 2.0, Transmetim dhe regjistrime nga bordi opsional MODBUS-RTU.

Shko te
600001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Transmetim dhe regjistrime nga bordi opsional MODBUS-RTU.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Transmetim dhe regjistrime nga bordi opsional MODBUS-RTU.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi