Серија 6000

LEGIOMIX® 2.0, Изборна табла MODBUS-RTU пренос и логови.

Оди до
600001.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изборна табла MODBUS-RTU пренос и логови.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Изборна табла MODBUS-RTU пренос и логови.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi