Seritë 6000

LEGIOMIX® 2.0, Kabëll RS-485 USB dhe softuer Caleffi.

Shko te
600002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kabëll RS-485 USB dhe softuer Caleffi.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kabëll RS-485 USB dhe softuer Caleffi.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi