Серија 6000

LEGIOMIX® 2.0, RS-485 USB кабел и Caleffi софтвер.

Оди до
600002.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

RS-485 USB кабел и Caleffi софтвер.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
RS-485 USB кабел и Caleffi софтвер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi