Seritë 142

Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak.

Shko te
142140.png
142140_dim~-~page-1.png
142140.png
142140_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Me izolim. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Me izolim. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Me izolim. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi