Серија 142

Вентил за исклучување и пред-регулација.

Оди до
142140.png
142140_dim~-~page-1.png
142140.png
142140_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за исклучување и пред-регулација.
Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Со изолација. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
601067be-fd86-4e9e-b51b-b43af1b64076
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
b9ebc7ec-e8c3-4fa0-9025-b26edfae0c13
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
9b4e235b-0d51-496d-b138-39400e971a8d
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
7e501a34-be6d-43f5-90bc-883575411d1e
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
46dbc2fe-430d-40eb-8f21-5e4a69d63ba9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил за исклучување и пред-регулација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.
SCIP code
52b3ed7d-ba3f-4ea2-9861-78058cfbdc1a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi