Seritë 165

Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes, DN 25.

Shko te
165640he3.png
165640HE3_dim~-~page-1.png
165640he3.png
165640HE3_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes, DN 25.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 5–100 °C
Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)
Distanca qendrore kryesore: 125 mm

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja në anën e sistemit Lidhja në anën e kaldajës Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.
Lloji i pompës
Para 25-7
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësia e furnizimit të drejtpërdrejtë për sistemet e ngrohjes dhe të ftohjes, DN 25. Me izolim. lidhja në anën e sistemit: G 1" (ISO 228-1) F. lidhja në anën e kaldajës: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 5–100 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Distanca qendrore kryesore: 125 mm. Shpejtësia e rrjedhës me drejtimin e disponueshëm 4 m.c.a.: 1,6 m³/h. Lloji i pompës: Para 25-7.
SCIP code
4fb37d14-ae1d-4e26-93d3-4ecec54f9b8b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi