Серија 165

Единица за директно снабдување на системи за греење и ладење, DN 25.

Оди до
165640he3.png
165640HE3_dim~-~page-1.png
165640he3.png
165640HE3_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица за директно снабдување на системи за греење и ладење, DN 25.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 5–100 °C
Напојување со електрична енергија: 230V (AC)
Главно централно растојание: 125 mm

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување од страна на системот поврзување од страна на котелот Стапка на проток со достапна глава 4 mca
Вид на пумпа
Para 25-7
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Единица за директно снабдување на системи за греење и ладење, DN 25. Со изолација. поврзување од страна на системот: G 1" (ISO 228-1) F. поврзување од страна на котелот: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Примарен работен температурен опсег на влезот: 5–100 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Главно централно растојание: 125 mm. Стапка на проток со достапна глава 4 mca: 1,6 m³/h. Вид на пумпа: Para 25-7.
SCIP code
4fb37d14-ae1d-4e26-93d3-4ecec54f9b8b

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi