Seritë 5201

Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes, pajisur me lidhje riqarkullimi.

Shko te
520155.png
520155_dim~-~page-1.png
520155_bol~-~page-1.png
520155.png
520155_dim~-~page-1.png
520155_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes, pajisur me lidhje riqarkullimi.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C
Low Lead

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës
DN
DN 20 (trupi)
Kv
1,7 m³/h
Modele 3D
Teksti i tenderit
Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes, pajisur me lidhje riqarkullimi. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C. DN: DN 20 (trupi). Kv: 1,7 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart