Seritë 5201

Guaskë izoluese e paraformuara për njësinë e kontrollit për temperaturën e ujit të nxehtë shtëpiak në pikën e shpërndarjes, të serisë 5201.

Shko te
CBN520150.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Guaskë izoluese e paraformuara për njësinë e kontrollit për temperaturën e ujit të nxehtë shtëpiak në pikën e shpërndarjes, të serisë 5201.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Guaskë izoluese e paraformuara për njësinë e kontrollit për temperaturën e ujit të nxehtë shtëpiak në pikën e shpërndarjes, të serisë 5201.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Guaskë izoluese e paraformuara për njësinë e kontrollit për temperaturën e ujit të nxehtë shtëpiak në pikën e shpërndarjes, të serisë 5201.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi