Seritë 5201

Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes.

Shko te
520160.png
520150_dim~-~page-1.png
520150_bol~-~page-1.png
520150_app2~-~page-1.png
520150_app1~-~page-1.png
520160.png
520150_dim~-~page-1.png
520150_bol~-~page-1.png
520150_app2~-~page-1.png
520150_app1~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C
Low Lead

Certifikimet

KIWA
WRAS
VA 1.59/20511

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Gama e rregullimit të temperaturës DN
Kv
1,7 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes. lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C. DN: DN 20 (trupi). Kv: 1,7 m³/h.
Kv
3,0 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes. lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C. DN: DN 25 (trupi). Kv: 3,0 m³/h.
Kv
3 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Njësi kontrolli për temperaturën e ujit të ngrohtë shtëpiak më pikën e shpërndarjes. lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e rregullimit të temperaturës: 35–65 °C. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C. DN: DN 25 (trupi). Kv: 3 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart