Серија 5201

Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција.

Оди до
520160.png
520150_dim~-~page-1.png
520150_bol~-~page-1.png
520150_app2~-~page-1.png
520150_app1~-~page-1.png
520160.png
520150_dim~-~page-1.png
520150_bol~-~page-1.png
520150_app2~-~page-1.png
520150_app1~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C
Low Lead

Сертификати

KIWA
WRAS
VA 1.59/20511

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
Kv
1,7 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. DN: DN 20 (тело). Kv: 1,7 m³/h.
SCIP code
3e75967f-5d37-45aa-b3e1-1e1132ed11f5
Kv
3,0 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. DN: DN 25 (тело). Kv: 3,0 m³/h.
SCIP code
7bb8aaef-de1a-4f64-bb8b-25d5922555a8
Kv
3 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. DN: DN 25 (тело). Kv: 3 m³/h.
SCIP code
8d6fc30f-2935-4bee-854f-0cb6b70c706a

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти