Серија 5201

Претходно формирана изолација на школка за контролна единица за температура на топла вода во домаќинството на местото на дистрибуција серија 5201.

Оди до
CBN520150.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Претходно формирана изолација на школка за контролна единица за температура на топла вода во домаќинството на местото на дистрибуција серија 5201.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација на школка за контролна единица за температура на топла вода во домаќинството на местото на дистрибуција серија 5201.
3D модели
Текст за опис
Претходно формирана изолација на школка за контролна единица за температура на топла вода во домаќинството на местото на дистрибуција серија 5201.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi