Seritë 520

Komplet aksesorësh për lidhjen e riqarkullimit të pajisur me valvula kontrolli.

Shko te
520005.png
520005_dim~-~page-1.png
520005.png
520005_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Komplet aksesorësh për lidhjen e riqarkullimit të pajisur me valvula kontrolli.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës NË lidhje JO NË lidhje Lidhjet
DN
DN 20 (trupi)
Modele 3D
Teksti i tenderit
Komplet aksesorësh për lidhjen e riqarkullimit të pajisur me valvula kontrolli. NË lidhje: G 3/4" A (ISO 228-1) M. JO NË lidhje: G 3/4" (ISO 228-1) F. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës së funksionimit në hyrjen kryesore: 2–90 °C. DN: DN 20 (trupi).
SCIP code
542a0fef-0d70-4167-8c3a-6c21ada049f8

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart