Seritë 6480

Çift rekorderish joqendrore (të spostuara) për lidhje të njësisë së valvulave zonale të serive 6480, 633 dhe by-pass-ëve përkatës "T” të serive 6490, 635 me çfarëdolloj kolektori të dyfishtë me largësi ndërboshtore nga 50 deri në 70 mm.

Shko te
648005.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çift rekorderish joqendrore (të spostuara) për lidhje të njësisë së valvulave zonale të serive 6480, 633 dhe by-pass-ëve përkatës "T” të serive 6490, 635 me çfarëdolloj kolektori të dyfishtë me largësi ndërboshtore nga 50 deri në 70 mm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift rekorderish joqendrore (të spostuara) për lidhje të njësisë së valvulave zonale të serive 6480, 633 dhe by-pass-ëve përkatës "T” të serive 6490, 635 me çfarëdolloj kolektori të dyfishtë me largësi ndërboshtore nga 50 deri në 70 mm. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çift rekorderish joqendrore (të spostuara) për lidhje të njësisë së valvulave zonale të serive 6480, 633 dhe by-pass-ëve përkatës "T” të serive 6490, 635 me çfarëdolloj kolektori të dyfishtë me largësi ndërboshtore nga 50 deri në 70 mm. Lidhjet: Ga 1" (ISO 228-1) M.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi