Серија 5201

Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција, заедно со рециркулаторен приклучок.

Оди до
520155.png
520155_dim~-~page-1.png
520155_bol~-~page-1.png
520155.png
520155_dim~-~page-1.png
520155_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција, заедно со рециркулаторен приклучок.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C
Low Lead

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Температурен опсег за прилагодување
DN
DN 20 (тело)
Kv
1,7 m³/h
3D модели
Текст за опис
Контролна единица за температура на топла вода за домаќинство на местото на дистрибуција, заедно со рециркулаторен приклучок. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–65 °C. Примарен работен температурен опсег на влезот: 2–90 °C. DN: DN 20 (тело). Kv: 1,7 m³/h.
SCIP code
fb115163-b209-4f89-a162-ab77a392d314

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти