Seritë 459

Bërryl, për lidhjen e valvulave me një tub të serive 328 dhe 452 nëpërmjet tubit ngritës me valvulën termostatike 339402.

Shko te
459001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bërryl, për lidhjen e valvulave me një tub të serive 328 dhe 452 nëpërmjet tubit ngritës me valvulën termostatike 339402.

Të dhënat teknike

Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bërryl, për lidhjen e valvulave me një tub të serive 328 dhe 452 nëpërmjet tubit ngritës me valvulën termostatike 339402. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Lustër: krom. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi